Wizz Air inaugureaza primele zboruri low cost in Moldova

Wizz Air, cea mai mare companie low cost din Europa Centrală și de Est, a anunțat astăzi două noi rute aeriene din Chisinau la Roma și Chisinau la Veneția începand de la 24 septembrie. Ambele rute vor funcționa inițial de două ori pe săptămână și sunt primele rute low cost din Moldova.

Piața de trafic aerian a Moldovei a fost în continuă creștere și va beneficia enorm de stimularea de tarife reduse pentru a atrage mai mulți pasageri. Moldova comercializează în principal cu Europa de Vest, unde, de asemenea, mulți cetateni lucreaza. Accesul la transportul aerian low cost cu rute intre Republica Moldova și Europa de Vest va incanta atat turiști, oameni de afaceri cat și diaspora moldovenească.

Bilete de avion de pe noile rute Wizz Air din Chișinău spre Roma, aeroport Ciampino și Veneția, aeroport Treviso sunt deja în vânzare și pot fi rezervat imediat la tarife incredibile incepand de la doar € 19,99 (in limita locurilor, toate taxele incluse).

Vorbind la o conferință de presă la Bruxelles ieri 15 Iunie, Gyorgy Abran, Director Comercial, a declarat: “Wizz Air este încântata să adauge Moldova în lista tot mai mare de țări care beneficiază de tarifele noastre incredibil de mici. Acordul UE ‘Cer Deschis’ rezultat al acordului amical de consum dintre competitori și salutăm faptul ca Moldova a aderat la Spațiul aerian european comun. Acest acord va duce în cele din urmă la trafic inbunatatit de pasageri și creșterea turismului. Wizz Air se angajeaza să ofere tarife reduse poporului Republicii Moldova și vizitatorilor și ne așteptăm sa transportam peste 60.000 de pasageri pe cele două rute ale noastre între Chișinău și Italia. Călătorii individuali, precum și familiile și întreprinderile vor lua parte la această evoluție interesantă și acordul contribuie la crearea de locuri de muncă și dezvoltarea turismului în Republica Moldova. “

Într-o vizită la Bruxelles, Prim-ministrul Republicii Moldova, domnul Iurie Leancă, a declarat: “Anul trecut, în iunie, Republica Moldova și UE au semnat Acordul privind accesul la spațiul aerian comun european. Este un moment simbolic că astăzi, la Bruxelles, Wizz Air, una dintre companiile aeriene europene low-cost de top, anunta deschiderea primelor zboruri de la Chisinau la Roma și Veneția. Este cu siguranță o veste bună pentru noi si viata comunitatii din Italia”

Cauta bilete avion Wizz air logo

Don't be shellfish...Email this to someonePrint this pageTweet about this on TwitterShare on FacebookShare on Google+Share on LinkedInDigg thisPin on PinterestShare on RedditShare on Tumblr
This entry was posted in News. Bookmark the permalink.

Comments are closed.