Termeni si conditii

ACCEPTAREA CONDITIILOR

Prin accesarea acestui site web si/sau a oricarei pagini a acestuia sunteti de acord cu toate aceste conditii de utilizare. Daca nu sunteti de acord cu termenii si conditiile de utilizare nu accesati acest site.

DESCRIEREA SERVICIILOR

Cautabileteavion.ro pune la dispozitie informatiile referitoare la bilete si preturi din acest site web in scop informativ, si nu garanteaza exactitatea lor la un moment dat, desi se va incerca pe cat posibil ca la publicarea lor pe site toate informatiile sa fie exacte.

Cautabileteavion.ro va pune la dispozitie un sistem bazat pe afiliere cu un motor de cautare bilete acreditat care va ofera posibilitatea de a cauta si verifica disponibilitati pentru diferite servicii turistice si va permite sa efectuati rezervarea dorita.

Preturile minime sunt afisate in scop orientativ si site-ul nu poate garanta pretul minim afisat ca fiind si cel final din momentul rezervarii si emiterii unui bilet de avion electronic.

Biletele de avion cat si rezervarile hoteliere sunt emise de partenerul nostru , acreditat IATA, S.C. PARAVION TOUR S.R.L. cu sediul în București,  Sector 1, Str. Grigore Alexandrescu, nr. 89-97, etaj 4, Aripa Est, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J40/2714/ 15.03.2010, C.I.F. ( Vat Number)  RO26651851, capital social subscris si varsat 400 lei, detinatoarea licentei de turism nr. 5710 din 13.05.2010, operator de date cu caracter personal nr. 17001.

Rezervarea si Emiterea de bilete avion/voucherelor de cazare sunt limitate la numarul de locuri existente fizic, precum si la numarul de bilete avion/camere hoteliere distribuite de compania aeriana respectiva/hotelul respectiv.

Orice rezervare efectuata pe site-ul Cautabileteavion.ro sau pe site-urile partenere va fi considerata drept intentia dumneavoastra de a achizitiona un anumit produs sau serviciu turistic de la Furnizorul de Servicii Turistice.

Anularea biletului de avion sau rezervarii hoteliere

In cazul in care doriti anularea sau modificarea serviciului rezervat sau achizitionat (si Furnizorul de Servicii Turistice permite acest lucru), este responsabilitatea dvs. de a informa in scris sau telefonic Paravion Tour despre intentiile dvs. In anumite cazuri este posibil sa nu puteti anula / modifica anumite servicii turistice sau va trebui sa respectati anumite cerinte pentru aceste actiuni.
Paravion Tour sau Furnizorul de Servicii Turistice accepta toate formele de cereri scrise. Paravion Tour sau Furnizorul de Servicii Turistice nu pot anula / modifica serviciul turistic inainte de a primi cererea dvs. ferma. Puteti anula rezervarea dvs. prin intermediul Site-ului in concordanta cu termenii si conditiile Furnizorului de Servicii Turistice.
In eventualitatea modificarii unei rezervari (incluzand, dar fara a se limita, anulari, restituiri de sume, schimbari de nume), Paravion Tour isi rezerva dreptul de a aplica anumite taxe pentru a acoperi costurile administrative care pot rezulta din aceasta actiune. Aceste taxe difera fata de taxele impuse direct de catre Furnizorul de Servicii Turistice.” – Paravion Tour – Contact telefonic: 0372.72.73.74 , numar disponibil non-stop.

NEANGAJAREA RASPUNDERII

Cautabileteavion.ro nu poate fi facut raspunzatoar in  nici un fel de pierderile sau daunele pe care cineva le-ar putea suferi ca urmare a folosirii in vreun fel a informatiilor prezentate in acest site web.

Este responsabilitatea Utilizatorului de a se asigura ca va calatori in conformitate cu masurile aplicabile  documentelor de calatorie pentru destinatia care s-a emis o rezervare sau bilet de avion. Aceste documente pot fi: pasapoarte, vaccinuri necesare, viza turistica, etc.

Cautabileteavion.ro nu garanteaza in nici un fel acurateţea, gradul de utilitate sau caracterul complet al informatiilor sau al materialelor cuprinse in acest site. Cautabileteavion.ro nu garanteaza rezultatele ce s-ar putea obţine din utilizarea informatiilor prezentate prin intermediul acestui sit şi nici disponibilitatea spre folosire a oricaror informatii prezente pe site.

Cautabileteavion.ro nu isi asuma nici o responsabilitate pentru continutul nici unui material (contract) prezentat pe acest site. Cautabileteavion.ro nu poate fi tras la raspundere pentru materialele (contractele) prezente pe site, acestea sunt prezntate in scop informativ, nu in scop comercial si sunt considerate ca fiind utile utilizatorilor.

LIMITARI DE ORDIN TEHNIC ALE SERVICIILOR

Cautabileteavion.ro nu isi asuma nici o responsabilitate in cazul in care serviciile sitului nu pot fi accesate de catre utilizatori, pe o perioada nelimitata/nedeterminata de timp, din orice motive tehnice sau comerciale.

INCHEIEREA ACORDULUI

Cautabileteavion.ro  isi rezerva dreptul de a schimba termenii, conditiile şi politicile in orice moment fara a anunta in prealabil, prin urmare sunteti rugat sa revedeti in mod regulat aceasta sectiune pentru a fi la curent cu modificarile aduse.

Don't be shellfish...Email this to someonePrint this pageTweet about this on TwitterShare on FacebookShare on Google+Share on LinkedInDigg thisPin on PinterestShare on RedditShare on Tumblr

Comments are closed.