Noi modalitati de plata a biletelor Blue Air

Pentru ca primavara aduce tot timpul o stare generala de bine, momente frumoase si surprize placute, Blue Air vine in intampinarea nevoilor dumneavoastra si introduce doua noi modalitati de plata a biletelor de avion: transferul bancar si plata prin terminalele ZebraPay.
Transfer bancar
Intrati pe site-ul nostru, www.blueairweb.com, rezervati biletele in lei sau euro si aveti la dispozitie o zi lucratoare pentru achitarea rezervarii in conturile Aero Network Consulting deschise la Raiffeisen Bank. Rezervarea se poate face cu minim 7 zile inainte de data calatoriei.
Puteti efectua plata la orice ghiseu Raiffeisen Bank din Romania sau puteti face transfer bancar intr-unul din conturile mentionate mai jos*. Dupa confirmarea platii dumneavoastra, veti primi biletele, in cel mult 48 ore, pe adresa de email comunicata in rezervare.
* Conturi Aero Network Consulting deschise la Raiffeisen Bank:
Cont RON: RO83RZBR0000060013045593
Cont EURO: RO18RZBR0000060013045599
CUI: 27706416
SWIFT: RZBRROBU

Adresa bancii: Calea Victoriei nr.21, sect 3, corp B, tip S+P+M, Bucuresti

Retea unitati Raiffeisen: Click aici!
ZebraPay
Prin metoda de plata ZebraPay biletele dumneavoastra vor fi rezervate timp de 24 ore, timp in care puteti efectua plata, in lei, la cel mai apropiat terminal ZebraPay. Aceste terminale de plata se gasesc numai pe teritoriul Romaniei.
Sa aveti o primavara speciala!

Noi modalitati de plata a biletelor Blue Air

Bilete avion online Blue Air
BlueAirWeb.com

Don't be shellfish...Email this to someonePrint this pageTweet about this on TwitterShare on FacebookShare on Google+Share on LinkedInDigg thisPin on PinterestShare on RedditShare on Tumblr
This entry was posted in News. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *