Lucrari mentenanta aeroport Timisoara 24 August – 1 Septembrie si aeroport Targu Mures 15 – 22 Septembrie

Operatorul low-cost Wizz Air a anunţat astăzi că în perioada 24 august-1 septembrie zborurile pe ruta Timişoara vor opera de la şi către aeroportul din Arad, din cauza unor lucrări de reparaţie la pista aeroportului din Timişoara. De asemenea, în perioada 15-22 septembrie aeroportul din Târgu Mureş va fi închis tot pentru realizarea unor lucrări de mentenanţă, iar zborurile Wizz Air pe ruta Târgu Mureş vor opera de la şi către aeroportul din Cluj-Napoca.

aeronava wizzair in zbor

Operatorul aerian estima în luna mai că va transporta peste 3,3 milioane de pasageri în acest an, din care peste 1,8 milioane de la aeroportul din Bucureşti. Wizz Air are 12 aeronave alocate celor patru baze din România, din Bucureşti, Cluj-Napoca, Târgu Mureş şi Timişoara. Wizz Air operează o flotă de 45 aeronave Airbus A320 de la 17 baze, 280 de rute făcând legătura cu 95 de destinaţii din 35 de ţări.

 

Wizz air logoCauta bilete avion Logo

 

Don't be shellfish...Email this to someonePrint this pageTweet about this on TwitterShare on FacebookShare on Google+Share on LinkedInDigg thisPin on PinterestShare on RedditShare on Tumblr
This entry was posted in BlueAir, News. Bookmark the permalink.

Comments are closed.