KLM si AIR France introduc suport pentru internet WiFi in timpul zborului

Astazi  AIR FRANCE și KLM executa primul zbor pilot ce suporta Wifi la bordul avionului. Acest nou serviciu permite comunicarea pasagerilor in timpul zborului cu lumea exterioară și să trimita mesaje text, e-mail și alte comunicati internet. Prin intermediul portalului web special concepute pentru acestia, au de asemenea, o gamă largă de servicii gratuite, inclusiv cele mai recente știri și informații relevante pentru companiile aeriene și destinațiile lor.

În parteneriat cu Panasonic Avionics PERFORM AIR FRANCE și KLM au echipat doua  avioane Boeing 777-300 cu echipament online. În toate clasele de călătorie ale acestor două aeronave, pasagerii vor avea acces la o rețea Wi-Fi prin intermediul smartphonului, laptopului sau tabletă. La plata unei taxe se pot de asemenea trimite mesaje e-mail în mod liber, pe internet sau text.

Dispozitivele sunt implementate la nivel mondial în cadrul rețelelor Air France si KLM.

Prețuri
În timpul fazei pilot, pasagerii din toate clasele de călătorie pot folosi rețeaua WiFi. Internetul *nerestrictionat va costa 10,95 EUR pe oră sau 19.95 EUR pentru întregul zbor. Acestea reprezinta rate uniforme în cadrul sectorului aviației, care pot fi plătite prin card de credit. Costul de utilizare a unui dispozitiv mobil la bord (pentru a trimite mesaje text , telefon sau date) va fi adus la cont, în conformitate cu acordul de roaming semnat.

Accesul la portalul online al companiei de la bordul avionului este gratuit . Portalul online continand informatii referitoare la companii aeriene cat si destinatii.

 

Don't be shellfish...Email this to someonePrint this pageTweet about this on TwitterShare on FacebookShare on Google+Share on LinkedInDigg thisPin on PinterestShare on RedditShare on Tumblr
This entry was posted in News. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *