IMPORTANT: Efectele grevei controlorilor de trafic aerian din Franta pentru pasagerii Blue Air

Cursele catre Nisa si Paris ar putea fi afectate de greva controlorilor de trafic aerian din Franta, anuntata pentru perioada 11-13 iunie inclusiv.
Compania aeriana Blue Air anunta pasagerii curselor JOR 149, JOR 105 si JOR 205, ce au ca destinatie Otopeni-Nisa, Otopeni-Paris si Bacau-Paris, ca, in perioada grevei, zborurile pot suferi iregularitati majore, mergand pana la anularea acestora. In aceeasi situatie sunt si zborurile de retur din Nisa sau Paris, cu indicativele JOR 150, JOR 106 si JOR 206.
In cazul in care vor fi acumulate intarzieri mai mari de 2 ore si 30 minute, exista riscul anularii zborurilor datorita restrictiilor de operare pe aeroporturile mentionate. Aceasta situatie poate aparea chiar daca formalitatile de check-in au fost efectuate conform orarului de zbor Blue Air.
Sindicatele controlorilor de trafic aerian din Franta protesteaz─â fata de liberalizarea spatiului aerian in intreaga Europa sub denumirea de Single European Sky. Greva va afecta aeroporturile: Bordeaux, Lyon, Marsilia, Nisa, Paris si Toulouse si implica cel putin diminuarea cu 50% a numarului de zboruri. In mod normal, numeroase avioane ar trebui sa ramana tintuite la sol, insa fiecare companie aeriana face eforturi pentru a opera cursele, astfel incat pasagerii sa nu fie afectati.

IMPORTANT: Efectele grevei controlorilor de trafic aerian din Franta pentru pasagerii Blue Air
http://www.blueairweb.com/Informatii-Utile/Stiri_1958
http://www.blueairweb.com/rss-ro
BlueAirWeb.com
BlueAir – Smart Flying
http://www.blueairweb.com/images/layout/logo.png

Don't be shellfish...Email this to someonePrint this pageTweet about this on TwitterShare on FacebookShare on Google+Share on LinkedInDigg thisPin on PinterestShare on RedditShare on Tumblr
This entry was posted in BlueAir, News. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *