Alitalia

Alitalia

Alitalia — Compagnia Aerea Italiana S.p.A a început activitatea în ianuarie 2009 și este compania aeriană lider din Italia. Prin produsele și serviciile sale, competența și ospitalitatea calda si primitoare de personalul său, Alitalia își propune să fie recunoscut ca un ambasador al stilului italian în întreaga lume. “Flying Alla Italia” sau “Zboara in stil italian”.

Alitalia ofera zboruri frecvente ce permit clienților de afaceri sa faca calatorii dus-întors într-o zi de la / si spre destinațiile italiene și europene. Rețeaua lor extinsă acoperă 25 de destinații internaționale și 54 naționale.

Rețeaua companiei se bazează pe șapte hub-uri din orasele italiene: Torino, Milano Linate, Milano Malpensa, Veneția, Roma Fiumicino, Napoli și Catania. Acest lucru face călătoriile din provinciile italiene rapide și convenabile in intreaga lume. Cu peste cincizeci de ani de experiență in zboruri de pasageri, au la baza o lungă tradiție italiană de servicii de ospitalitate și de calitate, oferind calatorilor Alitalia combinația perfectă de confort și comoditate.

Deoarece Alitalia este un membru al alianței SkyTeam, membrii Flying Blue se pot bucura de multe beneficii SkyTeam în întreaga lume: Award Miles si Level Miles. Prin Flying Blue se pot asadar comanda bilete premiu si obtine discounturi membrilor programului.

http://www.alitalia.com/ro_en/

Don't be shellfish...Email this to someonePrint this pageTweet about this on TwitterShare on FacebookShare on Google+Share on LinkedInDigg thisPin on PinterestShare on RedditShare on Tumblr

Comments are closed.