Royal Dutch Airlines: AirFrance – KLM

Despre KLMKLM logo

Royal Dutch Airlines a fost înființată în anul 1919 și cea mai veche, încă funcționează sub numele său original, companii aeriene din lume. În 2004, Air France și KLM au fuzionat pentru a AIR FRANCE KLM. Astfel, un grup puternic linie aeriană europeană bazată pe două mărci și hub-uri puternice, Aeroportul Schiphol din Amsterdam și Paris Charles de Gaulle. Menținând în același timp o identitate proprie, grupul se concentrează pe trei activități principale: transportul de pasageri, de marfă și de întreținere a aeronavelor.

În Țările de Jos, KLM formează nucleul grupului Royal Dutch Airlines, din care mai fac parte si KLM Cityhopper și transavia.com. KLM servește toate destinațiile sale cu o flotă modernă și peste 33.000 de angajați care operează în întreaga lume. Un jucător care este pe primul loc în industria aviației, cu funcționare fiabilă, cu entuziasm și inovare durabilă în produse personalizate.

KLM este un membru al SkyTeam, o alianță aeriană care oferă o rețea globală pentru toți clienții săi. Rețeaua KLM conectează toate regiunile economice majore din lume, cu Țările de Jos și este un stimulent pentru economie.

KLM

Royal Dutch Airlines – decolare Avion KLM

Despre SkyTeam

SkyTeam este o alianță aeriană globală ce oferă pasagerilor membrilor săi acces la o rețea lărgită de destinații, mai multe frecvențe și conexiuni. Pasagerii pot câștiga toate companiile membre SkyTeam fidelizare și folosi mile. Membrii companiilor aeriene SkyTeam oferă clienților peste 490 lounge-uri din întreaga lume.

Don't be shellfish...Email this to someonePrint this pageTweet about this on TwitterShare on FacebookShare on Google+Share on LinkedInDigg thisPin on PinterestShare on RedditShare on Tumblr

Comments are closed.