Check-in online gratuit pentru Milano Linate

Check-in online gratuit pentru Milano Linate

Incepand cu 20 ianuarie 2015, introducem sistemul gratuit de check-in online si pentru zborurile cu plecare din Milano Linate.
Serviciul va putea fi folosit cu maxim 30 de zile inainte de data plecarii si pana la 4 ore inainte de ora decolarii. La finalul procesului de check-in online trebuie sa tipariti cartea de imbarcare, cu care va veti prezenta la aeroport pentru imbarcare.

Astfel se reduce timpul de asteptare in aeroport, iar persoanele care calatoresc doar cu bagaj de mana se vor prezenta cu cartea de imbarcare direct la poarta, cu 60 de minute inainte de decolare. Pasagerii cu bagaj de cala se vor prezenta cu 90 de minute inainte de zbor la biroul de inregistrare bagaje.

Pentru a mentine calitatea si confortul zborului, din 1 februarie 2015 introducem taxa de check-in la aeroport, valabila pentru zborurile Milano Linate – Bucuresti. Calatorii care fac check-in in aeroport vor plati 5 euro in momentul rezervarii, la agentiile Blue Air si partenere sau prin Call Center, iar cei care fac check-in in aeroport inainte de plecare vor plati 10 euro.

Pasagerii care si-au cumparat bilete pe ruta Milano Linate – Bucuresti inainte de 20 ianuarie 2015 nu vor plati taxa de check-in in aeroport.


http://www.blueairweb.com/Informatii-Utile/Stiri_12071

Don't be shellfish...Email this to someonePrint this pageTweet about this on TwitterShare on FacebookShare on Google+Share on LinkedInDigg thisPin on PinterestShare on RedditShare on Tumblr
This entry was posted in BlueAir, News. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *