Check-in comun pe Aeroporul Otopeni

Din dorinta de a spori confortul dumneavoastra si pentru a imbunatati calitatea serviciilor oferite, incepand cu 8 iulie 2013, Blue Air introduce sistemul de check-in comun, pentru zborurile cu plecare din Aeroportul International Henri Coanda (Otopeni).
Ghiseele de check-in, denumite acum Ghisee de Predare bagaje, se vor deschide cu 3 ore si 30 de minute inainte de ora de decolare, pentru a fluidiza traficul si activitatea din cadrul Aeroportului Otopeni. In acest sens, nu vor mai fi ghisee dedicate pentru un singur zbor, iar ghiseele vor fi disponibile pentru toate zborurile Blue Air care au ora de decolare peste 3h30’ sau mai putin.
Astfel veti avea la dispozitie mai multe ghisee deschise, se va reduce timpul de asteptare in aeroport, iar dupa predarea bagajelor veti avea mai mult timp la dispozitie pentru a face cumparaturi in magazinele Duty Free sau pentru efectuarea formalitatilor de Securitate si Frontiera.
De asemenea, daca in urma efectuarii check-in-ului online v-au fost alocate locuri diferite in aeronava, respectiv daca nu aveti locuri alaturate copilului/copiilor sau partenerului de zbor, in limita locurilor disponibile, aceasta situatie va fi revizuita – la solicitarea dumneavoastra – in cadrul Ghiseelor de Predare bagaje. In acest sens, prioritate au familiile cu unul sau mai multi copii.

Check-in comun pe Aeroporul Otopeni
http://www.blueairweb.com/Informatii-Utile/Stiri_1967
http://www.blueairweb.com/rss-ro
BlueAirWeb.com
BlueAir – Smart Flying
http://www.blueairweb.com/images/layout/logo.png

Don't be shellfish...Email this to someonePrint this pageTweet about this on TwitterShare on FacebookShare on Google+Share on LinkedInDigg thisPin on PinterestShare on RedditShare on Tumblr
This entry was posted in BlueAir, News. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *